El Renovering

Har du en ældre bolig, som trænger til el renovering? Eller er dit hus under ombygning og skal have ny el?

El Renovering

Har du en ældre bolig, som trænger til el renovering? Eller er dit hus under ombygning og skal have ny el?

Gnisten El-Teknik hjælper dig med både el renovering af bestående installationer og med el renovering i forbindelse med ombygning og tilbygning.

Der er sket meget på el-fronten de seneste år, både med hensyn til vores strømvaner og til de muligheder, der er i dag for miljø- og prisrigtigt strømforbrug.

Uanset om det bare er dine elinstallationer, der trænger til at blive opdateret, eller det er hele din bolig, kan du trygt overlade el renovering til Gnisten El-Teknik.

Gammelt hus – ny el – besparelse og sikkerhed

Hvis du har en ældre bolig med utidssvarende elinstallationer, er pengene givet rigtig godt ud på el renovering.

Taastrup, Glostrup, Albertslund – Gnisten El-Teknik kører ud på hele Sjælland og efterser din bolig for ulovlige og uhensigtsmæssige installationer. Både din elregning og din sikkerhed har gavn af el renovering.

På baggrund af et grundigt tjek giver vi dig rådgivning om el renovering. Det kan f.eks. installation af en ny eltavle med HPFI-relæ /eltavle-taastrup eller at få styr på gamle, brandfarlige ledninger på loftet.

Ombygning, nyt køkken eller nyt badeværelse?

De fleste ombygningsopgaver kræver en eller anden form for el renovering.

Det kan være et nyt køkken eller nyt badeværelse, hvor der for eksempel skal installeres energibesparende LED-spots og nye stikkontakter. Måske bygger du til og skal have trukket helt ny strøm.

Uanset om du bygger om, bygger nyt eller bygger til, har du brug for en fagmand til el renovering i Taastrup, Glostrup, Albertslund og resten af Sjælland.

Gnisten El-Teknik er din lokale elinstallatør med stor erfaring i el renovering – til tiden og til en god pris.

Brug for en elektriker?

Med mere end 12 års erfaring som elektriker i Taastrup og omegn har vi hjulpet mange kunder med løsning af el-opgaver. Vi ser frem til også at hjælpe dig!

Kontakt os på 70 70 79 17, så kommer vi og løser dine el-opgaver hurtigst muligt. Vi vil gøre alt for, at du bliver tilfreds med din lokale elektriker i Taastrup.

Læs hvad vores kunder siger om os

Vi score 4,9 / 5 af vores 59 anmeldelser på anmeld-håndværker.dk

Kontakt os

Kontakt os på 70 70 79 17, så kommer vi og løser dine el-opgaver hurtigst muligt. Vi vil gøre alt for, at du bliver tilfreds med din lokale elektriker i Taastrup.

Ring og bestil din elektriker