Priser

Normale åbningstider

Timeprisen er gældende inden for vores elektrikeres normale arbejdstider som er:
Mandag til Torsdag: 07:00 – 16:00
Fredag: 07:00 – 15:00

Timepriser for en elektriker:

  • Prisen for en elektriker er kr. 650,- pr. time ekskl. moms.
  • 1-2 års lærling kr. 385,- pr time ekskl. moms. (kan ikke bestilles alene til service opgaver)
  • 3-4 års samt voksen lærling kr. 460,- pr time ekskl. moms. (kan ikke bestilles alene til serviceopgaver)
  • Hvidevare tekniker kr. 720,- pr time ekskl. moms

Vi fakturerer minimum for en time og derefter pr. påbegyndte halve time.

Priserne er gældende pr. 1. januar 2023

Udenfor normal arbejdstid samt udkald.

Tillægs prisen for en elektriker uden for normal arbejdstid er kr. 331,25- pr. time ekskl. moms. Vi fakturerer minimum for en time og derefter pr. påbegyndte halve time. Således koster en svend kr. 961,25- pr time ekskl. moms efter vagtudkaldets første time.

Timeprisen er gældende uden for vores elektrikeres normale arbejdstider som er:
Mandag til Torsdag: 07:00 – 16:00
Fredag: 07:00 – 13:00

Vi udfører kun arbejde på overtid efter forudgående skriftlig aftale med dig.

Hvis du har akut brug for en elektriker eksempelvis i weekenden eller om natten kan vi godt hjælpe dig.

Prisen for et vagtudkald uden for normal arbejdstid er kr. 2250,- ekskl. moms. Heri er den første time inkluderet. Efter den første time er prisen som ved overtid. Se ovenfor i “Tillægspriser for overtid”.

Er du en vores faste kunder, sender vi en faktura som normalt. Kender vi dig ikke i forvejen skal du være forberedt på at have kontant betaling klar. Som minimum skal prisen for vagtudkaldet betales, og muligvis mere hvis omstændighederne taler for det.
Som udgangspunkt bruges vagtudkald til at løse akutte problemer, ofte midlertidigt, med henblik på en permanent løsning inden for normal arbejdstid de kommende dage.

Hvis vi kan e-maile vores fakturaer til dig som kunde, er du med til at holde vores drifts omkostninger nede, skåne miljøet og det belønner vi med at du ikke betaler for vores fakturerings gebyr på kr. 50,- pr. faktura.

Såfremt vores elektriker skal betale for parkering i forbindelse med arbejdet fakturerer vi disse omkostninger + kr. 6,25- pr. time ekskl. moms. til dækning af vores parkerings omkostninger app tjeneste, parkerings abonnement etc.

Desværre er trafikken i København og omegn ikke altid med os. Når vi har flere kunder på en dag vil der uundgåeligt være spildtid. Det er hverken til fordel for os eller vores kunder.
Vi fordeler transporttiden for vores elektrikere så rimeligt som muligt mellem opgaverne. Derfor vil en faktura for en mindre elektriker-opgave typisk indeholde tid der er brugt på kørsel.

NB.

Hvis en opgave strækker sig over en hel arbejdsdag er der ikke kørsel, med mindre vores elektriker skal afhente materialer til opgaven.

Strakslevering betyder at vi bestiller vare som vi ikke har i bilen men som grossisten har på lager. Med STRAKSLEVERING spare vi tid på at montøren ikke skal køre til grossisten for at hente materialer til opgaven. Montøren kan starte opgaven med de arbejder han har materialer til i vognen og imens pakker og bringer grossisten varerne ud indenfor ca. 1 time i Københavnsområdet.

Du som kunde spare penge på montøren ikke skal igennem trafikken til grossisten samt bruge tid på at finde parkeringsplads igen når han kommer retur.

Med STRAKSLEVERING kan vi bruge tiden effektivt på din opgave.

Priser på STRAKSLEVERING starter fra Kr. 248,75 ekskl. moms.

Zone 1 Zone 2 Zone 3 Zone 4
Afstand fra Albertslund 0-25 km 25-40 km 40-55 km 55-70 km
Pris ved varevogn ekskl. moms kr. 199,- kr. 299,- kr. 399,- kr. 499,-

I forbindelse med alle opgaver foregår der arbejde som du typisk ikke bemærker.

  • Vores elektriker skal frem til opgaven.
  • Vores elektriker skal dokumentere det udført arbejde.
  • Vores elektriker udfylder dokumenter i forbindelse med det af Sikkerhedstyrelsen krævede LKS system.
  • Der skal eventuelt udlæses og arkiveres målinger fra de måleinstrumenter vores elektriker har benyttet.
  • Der kan skulle samles bestilte materialer op hos vores leverandører.
  • Der skal ryddes op og eventuelt kører vores elektriker med affald til genbrugsstationen.

Alt dette arbejde skal du som kunde betale for. Derfor vil en faktura for en elektriker-opgave ofte indeholde tid der er brugt andre steder end på selve opgavestedet, samt eventuelle administrative gebyrer.

Vores elektriker medbringer materialer og værktøj til løsning af de fleste mindre standardopgaver. Vi kan imidlertid ikke garantere at vi kan trylle alt frem fra firmabilerne.

Husk derfor at jo bedre du informerer os om opgaven vores elektriker skal løse, jo bedre er vores elektriker forberedt når han træder ind ad døren, hvilket typisk giver sig udslag i en lavere pris for dig.

Læs hvad vores kunder siger om os

Vi score 4,9 / 5 af vores 59 anmeldelser på anmeld-håndværker.dk

Kontakt os

Kontakt os på 70 70 79 17, så kommer vi og løser dine el-opgaver hurtigst muligt. Vi vil gøre alt for, at du bliver tilfreds med din lokale elektriker i Taastrup.

Ring og bestil din elektriker