Elektriker

Leder du efter en professionel elektriker? Gnisten El-teknik kører ud til dig, når du har brug for en elektriker i Ballerup, Hedehusene og Ishøj. Vi hjælper både private og virksomheder.

Som autoriseret elinstallatør løser vi alle gængse elektrikeropgaver for dig – med høj kvalitet og god service som vores varemærke.

Vi tager os både af små og store opgaver – alle får en professionel behandling med et professionelt resultat.

Udkørsel i Ballerup, Hedehusene og Ishøj

Fra vores udgangspunkt i Taastrup kommer vi let rundt til dig eller din virksomhed. Når du laver en aftale med os, kan du være sikker på, at vi følge opgaven helt til dørs.

Vi opererer med én og samme elektriker i Ballerup og omegn, så du ikke får besøg af mange skiftende elektrikere til dine elinstallationsopgaver.

På den måde sikrer vi, at kommunikationen ikke falder mellem to eller flere stole, så processen og resultatet bliver så vellykket som muligt.

Anmod om denne service

Brug for en elektriker?
Ring 70 70 79 17

Med mere end 5 års erfaring som elektriker i Taastrup og omegn har vi hjulpet mange kunder med løsning af el-opgaver. Vi ser frem til også at hjælpe dig!

Kontakt os på 70 70 79 17, så kommer vi og løser dine el-opgaver hurtigst muligt. Vi vil gøre alt for, at du bliver tilfreds med din lokale elektriker i Taastrup.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Renovering af gamle el-installationer

Nye køkkeninstallationer

LED-spot og LED-lys

Energibesparelse på belysning

Udskiftning af eltavler/gruppetavler

Ekstra stikkontakter

Ny- og tilbygning af beboelse og industri

Fejlfinding

Automatisk tænding af lamper

El-eftersyn

Hvad vores kunder siger om os

Adresse

Taastrup Hovedgade 180
2630 Taastrup

Telefon

+45 70 70 79 17

E-mail

umit@gnisten-el-teknik.com