Eltavle og HPFI relæ

Har du en gammel eltavle med sikringer, som springer i tide og utide?

Eltavle og HPFI relæ

Med en moderne eltavle er du ude over problemet. En ny gruppetavle har nemlig automatsikringer, så du aldrig mere behøver at købe eller skifte sikring.

Når du får monteret en ny eltavle, er der naturligvis indbygget HPFI relæ.

Det er ikke tilladt at udskifte sin eltavle selv. Hos Gnisten El-Teknik er vi autoriserede elinstallatører med lang erfaring i udskiftning af eltavle til ny gruppetavle med HPFI relæ (fejlstrømsafbryder).

Øget fare for brand i gamle eltavler

Vær opmærksom på, at det kan få konsekvenser for forsikringsdækningen ved brand, som er opstået i de elektriske installationer. Hvis din bolig ikke lever op til lovkravet, kan forsikringsselskabet retmæssigt tilbageholde udbetaling til dækning af sådanne skader.

Vil du være på den sikre side, skal du derfor se at få udskiftet din eltavle hurtigst muligt. Da det ikke er tilladt selv at foretage installation af ny gruppetavle, anbefaler vi at du lader en autoriseret elinstallatør fra Gnisten El-Teknik udskifte din eltavle i Taastrup.

Brug for en elektriker?

Med mere end 12 års erfaring som elektriker i Taastrup og omegn har vi hjulpet mange kunder med løsning af el-opgaver. Vi ser frem til også at hjælpe dig!

Kontakt os på 70 70 79 17, så kommer vi og løser dine el-opgaver hurtigst muligt. Vi vil gøre alt for, at du bliver tilfreds med din lokale elektriker i Taastrup.

Er din eltavle lovlig?

Tiden er løbet fra den traditionelle fejlstrømsafbryder, HFI-relæet. Siden 1993 har det været påbudt at anvende HPFI relæ i stedet for HFI-relæer i boliger.

Til forskel fra HFI-afbryderen kan et HPFI relæ detektere fejl i apparater med indbygget elektronik, f.eks. computer, vaskemaskine eller mikrobølgeovn. Et HPFI relæ er også mere modstandsdygtig overfor spændingsimpulser med højere spænding og mindre følsomme overfor tordenvejr.

Det betyder en langt lavere risiko for f.eks. at komme hjem til en dybfryser, som er slukket pga. afbrydelse ved tordenvejr.

Læs hvad vores kunder siger om os

Vi score 4,9 / 5 af vores 59 anmeldelser på anmeld-håndværker.dk

Kontakt os

Kontakt os på 70 70 79 17, så kommer vi og løser dine el-opgaver hurtigst muligt. Vi vil gøre alt for, at du bliver tilfreds med din lokale elektriker i Taastrup.

Ring og bestil din elektriker